Cv inregelen voor Kantoren en bedrijfsgebouwen Cv inregelen voor Kantoren en bedrijfsgebouwen

Kantoren en bedrijfsgebouwen zijn er in vele maten en uitvoeringen. Wij regelen panden in met oppervlakte van 250m2, maar ook de grootste panden van duizenden vierkante meters zijn voor ons geen geheim. Voor kleinere gebouwen kunnen wij u snel een prijsopgave doen. Voor grote gebouwen (> 500 m2) hebben wij een helder stappenplan, van voorbereiding tot resultaat!

Medewerkers met koude handen

Kent u het probleem op kantoren? Mensen zijn de gehele dag achter hun computer aan het werk. Ze zitten stil en klagen over koude handen en voeten. Het is niet behaaglijk en het gaat ten koste van de productiviteit. Het vervangen van de installatie is vrijwel altijd onnodig. Vaak volstaat een goede inregeling, en dat doen wij graag. Het is namelijk onze specialiteit.

Hoge gasrekening

En kent u de energienota? Weet u eigenlijk wel wat u jaarlijks teveel aan gas betaalt? Op gas is namelijk het meest te besparen, veel meer dan electra. Elke maatregel van het inregelen van uw cv verdient u heel snel terug.

Alle vormen van verwarming

Het hoeft beslist niet alleen om radiatoren te gaan. Ook lucht- of vloerverwarming regelen wij in. De basale principes zijn immers hetzelfde.

Ons stappenplan

Wij hanteren 3 heldere stappen. Het resultaat? Aanzienlijk lager gasverbruik en hoger comfort.

Stap ❶   :  Plaatsen van temperatuuropnames in uw gebouw

Stap ❷   :  Het in kaart brengen van de cv-installatie

Stap ❸:  :  De inregeling van uw cv

Gebruik maken van ons stappenplan? Maak een afspraak.